SKP:s valtält står nu på Medborgarplatsen i Stockholm

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Ali Kinali skriver:

  SKP Botkyrka hälsar kamrater i Centrala Stockholm för insatsen
  Det var en bra början idag med SKP s valarbete i Stockholm.
  I eftermiddag gick kamrater i Botkyrka ut och delade valmaterial i Kommunens mest arbetarbosatta samhällen Alby och Fittja
  Stämningen för partiet var ganska lovande. Arbetarna var de märkbara grupper som mest ifrågasatte arbetsrätten i Sverige. Partiaktivister svarade vänligt och enligt beskrivningen i partiprogrammet.
  Även studenter var den gruppen som mest hade funderingar gällande samhället och även efter ett eventuellt regeringsskifte i Sverige.
  Partiaktivister svarade dessa grupper enligt partiets ideologi och enligt den beskrivningen i partiprogrammet,att partiet har båda kortsiktiga och långsiktiga mål i kampen mot det kapitalistiska systemet.Men den långsiktiga målet är för att revalvera det kapitalistiska samhället till ett Socialistiskt samhälle.
  Speciellt var kamrat Sahira(IKP) mycket duktigt och påläst med att svara ungdomar och studenter enligt SKPs partipolitik.Hon gav skickliga och mer konkreta svar som bidrog partiaktivisternas arbete till ett lyckat resultat och fick samtidigt gott intryck av åskådarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.