Val 2014

Så röstar du på Sveriges Kommunistiska Parti

Den 27 augusti har startat förtidsröstningen i Sverige. Riktpunkt.nu presenterar här information om hur du kan gå tillväga om du vill rösta på Sveriges Kommunistiska Parti (SKP).

Den 27 augusti startar möjligheten att rösta till riksdag, landsting och kommuner. Riksdagens partier har sina valsedlar automatiskt utlagda på samtliga valkontor i Sverige men det har inte övriga partier som ställer upp. Det finns risk att SKP:s valsedlar inte finns i den vallokal som du bestämmer dig för att rösta i.

Då har du två möjligheter om du vill rösta på Sveriges Kommunistiska Parti (SKP).
Beställa valsedlar genom att kontakta SKP:s particentral på telefonnummer: 08-735 86 40 eller på e-postadress skp@skp.se . Och du får valsedlar hemskickade till dig. Beställ senast fem dagar innan valdagen.

Eller så använder du en blank valsedel utan partinamn som skall finnas i alla vallokaler, på den skriver du Sveriges Kommunistiska Parti (SKP). Din röst ska då enligt vallagen räknas på samma sätt som en tryckt valsedel.

OBS Viktigt! Skriv ut hela partinamnet Sveriges Kommunistiska Parti (SKP), använd inte förkortningar för då kommer rösten inte att räknas.

——————————————————————————————-

Här publiceras olika sorts material när det gäller valet 2014, t ex valinformation, valplattformen, valsedlarna osv. Uppdatering kommer att se kontinuerligt.

En affisch från SKP. Flera affischer finns här

[gview file=”https://stockholm.skp.se/wp-content/uploads/sites/3/2014/08/FörbjudBemaningsföretag.pdf”]

——————————————————————————————

[gview file=”https://stockholm.skp.se/wp-content/uploads/sites/3/2014/07/vi-kan-bättre.pdf”]

 

Valsedel Stockholms läns landsting

Valsedel Stockholms landsting

SKP:s Stockholmsdistrikt deltar i valet i september med en lista till Stockholms läns landstingsfullmäktige på grundval av följande program.

[gview file=”https://stockholm.skp.se/wp-content/uploads/sites/3/2014/07/Landstingsprogram2014.pdf”]

 

Valsedel riksdag

Valsedel Riksdag  

[gview file=”https://stockholm.skp.se/wp-content/uploads/sites/3/2014/07/valtidning-2014-webbversion.pdf”]