Så röstar du på Sveriges Kommunistiska Parti

Valsedel riksdagValsedel Stockholms läns landsting

Den 27 augusti startar förtidsröstningen i Sverige. Riktpunkt.nu presenterar här information om hur du kan gå tillväga om du vill rösta på Sveriges Kommunistiska Parti (SKP).

Den 27 augusti startar möjligheten att rösta till riksdag, landsting och kommuner. Riksdagens partier har sina valsedlar automatiskt utlagda på samtliga valkontor i Sverige men det har inte övriga partier som ställer upp. Det finns risk att SKP:s valsedlar inte finns i den vallokal som du bestämmer dig för att rösta i.

Då har du två möjligheter om du vill rösta på Sveriges Kommunistiska Parti (SKP).
Beställa valsedlar genom att kontakta SKP:s particentral på telefonnummer: 08-735 86 40 eller på e-postadress skp@skp.se . Och du får valsedlar hemskickade till dig. Beställ senast fem dagar innan valdagen.

Eller så använder du en blank valsedel utan partinamn som skall finnas i alla vallokaler, på den skriver du Sveriges Kommunistiska Parti (SKP). Din röst ska då enligt vallagen räknas på samma sätt som en tryckt valsedel.

OBS Viktigt! Skriv ut hela partinamnet Sveriges Kommunistiska Parti (SKP), använd inte förkortningar för då kommer rösten inte att räknas.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Ali Kinali skriver:

  Alla kommunister tar sitt ansvar.
  SKP s framsteg i den svenska samhället ,och ökat för troende hus arbetarklassen är alla kommunisternas förtjänst.
  motsats kampens(den borgerliga kampen) politiker välbetalda och fungerar som programmerade etiketteringsmaskiner för sina personliga framgångar i den marknad engagerad politikens värld.Den borgerliga politikerns uppgift att försvara statskapitalismen och dess makthavaren, genom att förvirra,förfalska,manipulera, massorna.
  Medan kommunister kämpar förändra världen,revoltera den ruttnade kapitalistiska systemet och bygga ett samhälle som alla är lika värda och har lika makt över den gemensamma systemet. Kommunister kämpar inte för personlig framgång,,istället kämpar för alla mänsklighetens befrielse för att befria människan från kapitalismens handbojor.
  För kommunister och dess parti Valet är ett anledning att möta motståndare, genom att argumentera mot, informera massorna, värva upp,göra medvetet för klasskampen och för socialismen.
  Därför även den borgerliga valet är viktigt för kommunist partiet för att kunna bekanta sitt mål och sitt politik till arbetande massor.
  Kommunister använder val propagandan och även den borgerliga parlamentarismen för sitt mål och som tribunal,för att avslöja systemets omänskliga ansiktet,för att utveckla arbetarklassens politiska medvetet och förstärka sitt revolutionera kamp.
  O avsätt var kommunisten själv befinner sig och vilket ursprunglighet ligger bakom,har hon eller han ett ansvar att delta kampen just där som han eller hon befinner sig.
  Ett utvecklat kommunist är ett organiserad kommunist;organiserade kommunist är den som medvetet för sitt plikt.Kommunist ser inte kampen i två olikhet liksom hemland eller den landet som invandrades,var som kommunisten befinner sig där engagerar sig för sitt kamp,för att kampen mot kapitalismen blir starkare.
  SKP deltar valet, men inte ändas med sina parti medlemmar och inte heller endast med sina medlemmarnas engagemang;utan SKP i Stockholm har samlat kommunistiska(kommittent)krafter som garanterade samarbetet med partiet. Alla medveten att Stockholm är den största regionen i Sverige, och parti medlemmar kan inte täcka ensam hela länet.Medan valkampanj utförs under ett bestämd period och inräknade dagar som kommer tar slut snart.
  Ett icke tillräckligt effektiv valarbetet hämtar inte seger,och bättre resultat så klart. För ett icke bättre vall resultat kan inte endast SKP tas som ansvar,utan alla kommunister blir lika ansvar för vilket resultat som.
  Trots att alla individer har sina dagliga sysselsätt,bland annat jobb,eller studier,oavsett,har man ändå möjlighet att göra satsning varje dag för valarbetet. Denna jag skriver för att jag själv gör insats även efter mitt jobb och dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.