En röst till Sveriges Kommunistiska Parti är aldrig bortkastad!

En vecka kvar innan vi ger besked om en ny regering med samma politik eller om vi vill ha en ny politik.

Nu återstår en hektisk valvecka innan vi  lämnar vårt besked. Nöjer vi oss med en ny regering som i alla väsentliga delar kommer att föra samma politik som så ödesdigert drabbat vårt lands arbetande befolkning. Vi kan bara nämna A-kassan, sjukförsäkringen eller det mest vidriga av allt Fas 3.  Vi måste senast på söndag ge vårt besked.

Klassamarbete

Alliansens partier liksom den sk rödgröna oppositionen ger oss dagligen besked om att en röst på SKP är en bortkastad röst. Vad vi då måste ta ställning till är om det är en bortkastad röst att ge uttryck för att det inte är rimligt att EU skall bestämma vår arbetsrätt.

Vi måste ställa oss frågan om det är en bortkastad röst att i valet meddela att vi inte längre accepterar att bostaden, våra skolor, våra sjukhus, våra äldreboenden mm förvandlats till en handelsvara som på en marknad skall köpas och säljas och de som saknar pangar får klara sig bäst de vill. Vi skall ta ställning till om det är rimligt att direktör Knösus till helgen även i framtiden skall kunna beställa hem en bartender som blandar till fredags groggen och att de arbetslösa och sjuka genom bidrag till direktör Knösus skall betala kalaset. Vi skall ta ställning till om det är rimligt att Svenska ungdomar blir utkommenderade för att delta i Natos krigsföring jorden runt.

SKP Malmö

Anser man det rimligt att i valet ge uttryck för att hen inte är nöjd med sakernas tillstånd utan önskar ett annat Sverige, då röstar man på SKP och den rösten kan aldrig bli bortkastad.

Lars Lundberg

Gävle KAK

Sveriges Kommunistiska Parti

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.