Sveriges Kommunistiska Partis VALPLATTFORM 2014

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Ali Kinali skriver:

  SKP val arbetet i Stockholm försätter i fullfart
  Idag partiet haft appell möte i Skärholmen,delade tidningen val plattform och valsedlar även i kungens kurva. Stämningen var bra, utöver förbipasserande,antal åskådare var på den nivån som förväntades.
  Talarna har tigit upp de viktigaste punkter som väljarna funderar om, En av de frågor är; vad är kommunist partiet mål med valdeltagande?
  Talare var Kjell Bygden och Ali Kinali;båda talare på pekade vikten om kommunist partiet och dennas roll i ett kapitalistisk.Den viktigaste man ska veta är att SKP är inte en av de system partierna och partiet är motsatts till alla systemets partier.
  Partiet vill bygga och göra Sverige ett socialistisk stad och därför kämpar partiet för att Sverige går ut ur EU. För att EU ett ytterligare orsak att monopolen förslavar arbetar klassen ännu mera och blir klyftorna djupare mellan rika och fattiga. Partiet förbereder även ett motstånd mot ett försök medlemskap i krig alliansen NATO. Partiet kämpar för att få stöd av majoritet av folket för sitt politik. Stödet finns redan mot EU och Mot NATO.
  I Sverige finns det endast 48 rika familjer som utsuger till sig all den stora delen av brutto nationell besparingen(BNP) och grund av detta systemet är inte ett demokratisk system som system partier påstår, och kommer aldrig bli ett demokratisk system även fram över.
  Sverige kan endast bli en sann demokratisk nation med socialismen.

 1. 9 september, 2014

  […] Ur Sveriges Kommunistiska Partis valplattform […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.