Sverige smygansluts till ett fullvärdigt medlemskap i NATO via “rysshetsen” – NEJ TILL NATO!

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Ali Kinali skriver:

  Låt inte Makthavaren militarisera Skandinavien.
  Ett medlemskaps i NATO är ett automatisk bindande krig partnerskaps plikt med alliansen genom 5.paragrafen
  Ett medlemskap i krig alliansen NATO,ett tillåtelse,ett godkännande för Sveriges, och hela Skandinaviens militarisering.Det finns redan Två länder(Danmark, Norge)medlem och den tredje Finland är i ute(om den pragmatiska,höger regeringen får chansen att söka medlemskap hus Krig alliansen av alla omständigheter och av den breda Nato motsättningen i Finland) och flagar för ett medlemskap.Om Svenska makthavaren också lyckas tjuva den alliansfria rätten från folket och gjorde Sverige medlem i NATO, då har inte kvar i Norden ett möjlighet att stå utanför krig,och militariserade politik. Och då kommer bli ytterligare ett tillbakagång för Sverige,ett ekonomisk, schal,politik, kultrulle belastning till Svenska staden och i sin tur på folkets axlar. Efter ett medlemskap i Krig alliansen kommer statsskulden bli ytterligare mer,BNP s största del går militarisering och till krig kostnader. Den minimala som svenska folket i handen idag, kommer inte kavar ens den samma. Dessutom Sveriges kredit utseendemässigt hus världen kommer minska,för troende mot Sverige som finns hus världens mänskligheten som bekant ett fredligt nation,och aliens fria,kommer att sjunka drastisk.
  Svenska folket som bekant sig till världen som fredlighet, kommer tappa den förtroende och småningom uppfattas som fiende till övriga folk av världen.
  Denna kommer man se, och denna orsaker Sveriges och Svenskarnas mindre tillgänglighet,isolering och denna orsaker att folk litar inte på svenskar som förut.
  Ett NATO medlemskap för alla länder önskar endast Makthavaren,de monopols kapitalister som har största sina kapital och inkomst och marknader som mål. Dessa marknader som de har och som inslagen till övriga världsmonopol, vill dessa göra bredare,etablera ytterligare genom NATO.
  Dessa monopoler vill ha kakan av de imperialistiska kolonial engagemangen. Dessa stora kapitalister och de svans borgarna till monopolen vill erövra tillsammans med övriga imperialistiska länder alla resurser till sig som finns i världen och tillhör hela mänskligheten och som värda.
  Arbetarklassen i alla länder som i Sverige har ingenting att göra,ingenting att vinna och ingenting med detta som förbättra situationen .
  Därför vi alla ländernas arbetare,och den breda arbetarfolkets front vi är bröder. Vi har klasskampen som den enda programvara medel som mänskligheten får hjälp av och enda vapen som kommer att redda mänskligheten från kapitalismens bojor och göra fri. Med kommunist partiets roll som förtrupp får arbetar klassen hjälp för vägledan och kommer att göra sig fri från kapitalismen och bli herre över kapitalismen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.