Valarbete i Stockholm fortsätter i oförminskad styrka.

SKP tält SKP tält1

Många SKP-medlemmar och sympatisörer fortsätter i oförminskad styrka att dela ut valmaterial, sätta upp affischer, dela ut valsedlar och prata med människor om SKP:s politik och varför det är viktigt att rösta för Sveriges Kommunistiska Parti.

Många är de som intresserar sig för partiets politik, vill veta mer om socialismen och kommunismen och ha vårt material. Somliga har redan förtidsröstat på SKP medan andra hämtar SKP:s valsedlar för att rösta senare.

De senaste dagarna har det varit många, speciellt ungdomar som besökt vårt valtält på Medborgarplatsen.
Valmaterial har spridits över hela Södermalm men även i andra områden såsom Alby, Hallunda, Tumba, Tyresö, Skarpnäck, Årsta, Högdalen, Huddinge m fl.

Imorgon lördag den 6 september har Sveriges Kommunistiska Parti ett appellmöte i Vällingby centrum kl 15.00-16.30. Vi uppmanar alla som bor i området att vara på plats och lyssna på SKP:s talare.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Ali Kinali skriver:

  forsat valpropagandan med paroller med parti perspektiv och med själv troendet.
  Vi öga mot öga mot höger politiken och hör dagligen argument.Höger vill inte ens höra om arbetarklassens namn och klasskampen.Borgerliga vänstern vill inte häller höra den och vill dumpa Kommunisterna så mycket som kan att inte kunna synas.
  Både sidor har mot kommunister ett icke skriven överenskommelse mellan varandra, det är antikommunism och det som deras gemensamma kamp.
  Dessa vill sudda bort SKP s namn från politiska arena;men trots alla försök kunde inte och kan inte sudda bort kommunistpartiet.
  För att kommunistpartiet är arbetarnas kamp organisation, och den mest politisk etablerade fronten.
  Sidan av alla dessa borgare,finns även sekterister som fyller på borgarnas antikommunistiska miss. Eftersom dessa har inte den ML politiska kunskapen och inte häller vetskap för leninismens kamp praktik, och den tekniken.Därför kan inte dessa förstå kommunistpartiets roll i ett kapitalistisk samhälle. Partiets kamp, kräver effektivitet och vid olika omständigheter konkret beslut mot makthavarens olika aktioner mot borgerliga politikens arbetarfientliga beslut.
  Trots att även dessa sekterister kallar sig kommunister, räcker ändå inte deras kapacitet för att uppfylla den kommunistiska rollen.
  Dessa vill att kommunister ska argumentera med dogmatiska argument och använda icke vetenskapliga,ineffektiva metoder. dessa för väntar att Kommunister sa skrika för evolution, utan att förstå hur kan leda kampen. Dessas kritik är provokativ som uppmanar partiet ska bygga sitt politik på tomma ord som slutande ska orsaka kommunisternas utfrysning,uteslutning,isolation från massan.
  För att partiet går ut för sociala krav som paroll, jämför sekterister parti politiken med sosse partiet.
  Dessa sekterister liksom höger antikommunister.
  Vi kommunister måste vara på egenvakt och stå enade med förstånd vid partiets kamp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.