På söndag är det sista dagen för ett besked med valsedel

Tisdagen den 9 september 2014 fanns det 39 000 människor inskrivna i skammens FAS 3. Det är arbetsmarknadspolitiska åtgärder som är till för att under mycket förnedrande former sysselsätta ofrivilligt arbetslösa. Det handlar om allt från healing till att titta på TV. De arbetslösa blir fattigare för var dag samtidigt som anordnarna av FAS 3 blir rika som troll.

En bransch som den sparkade chefen för Arbetsförmedlingen Angeles Bermudez Svankvist nu hoppat in i. Hon om någon vet att här finns det pengar att göra för arbetsskygga parasiter.

Den s k rödgröna oppositionen har i valet lovat att vid en eventuell valseger ta bort FAS 3 i den meningen att verksamheten skall bestå i ett annat namn.

Tisdagen den 9 september 2014 fanns det 78 000 personer i Sverige som blivit utförsäkrade från Försäkringskassan. De är för sjuka för att kunna arbeta och bedöms av Försäkringskassan för friska för att få vara sjukskrivna. Vad som återstår för dessa 78 000 människor är då kommunernas bistånd (socialhjälp).

Tisdagen den 9 september 2014 var 8 procent av den arbetsföra befolkningen i Sverige arbetslösa.

Ska detta vansinne få fortgå med vårt tysta godkännande eller skall vi sätta ned foten och säga: Nu får det vara nog. Föredrar vi att sätta ned foten skall vi på söndag använda oss av den valsedel som är märkt med Sveriges Kommunistiska Parti.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.